Rakennuspalvelu Joni Pietarinen Rakennuspalvelu Joni Pietarinen Facebookissa!

RPJP:n kuukausiblogi / elokuu 2018

Tekstit: Pauliina Manninen

» Paluu blogin pääsivulle

Elokuu – tervetuloa syksy!

Työmaiden kuulumiset

Elokuu oli tapansa mukaan hyvin työtäyteinen. Muutama työmaakin valmistui elokuun aikana ja pääsimme myös touhuamaan yhden laajemman huoneistoremontin parissa ihan täällä Kangasniemellä.

Alta pääset lukaisemaan enemmän meidän elokuun puuhista!

Lypsykarjapihatto, Kangasniemi

Pihattotyömaalla on käynnissä erilaisia valutöitä. kuten ajoluiskan ja ruokintapöydän muurin valu sekä muita erilaisia sisäpuolen lattiavaluja.

Mäntyharjun kirkko, Mäntyharju

Mäntyharjulla peltiporukkamme on työskennellyt viime päivät kirkon katon kanssa. Katon räystästä on päästy oikaisemaan ja kattoa purettu, jonka jälkeen pääsemme asentamaan taas uutta katetta. Kirkon piippua on myös purettu ja myöhemmin pääsemmekin muuraamaan uutta piippua.

Maalaustyöt jatkuvat kohteessa normaaliin tapaan ja meidän pintakäsittelijä on saanut työmaalle avukseen muutaman harjoittelijan/opiskelijan.

Omakotitalon kunnostus, Halkokumpu

Halkokummussa aloitimme kevään aikana kunnostamaan omakotitaloa. Kohteessa on tehty niin pieniä kuin suuriakin muutoksia. Työmaa on vielä kesken, mutta uuttakin pintaa on saatu jo valmiiksi. Ohessa muutamia kuvia työmaalta, mm. tapetointipuuhista sekä kylpyhuoneen laatoituksesta.

Tulevaa

Meille on tulossa yksi mielenkiintoinen kohde työn alle tässä Kangasniemen alueella. Kohteesta tulemme varmasti päivittelemään kuulumisia paljon sekä luvassa on runsaasti ennen ja jälkeen kuvia. Tästä kohteesta kerromme lisää infoa tulevaisuudessa, joten olkaahan kiinnostuneet kuulolla!

Vaate-/mainostavara-hankintoihimme elokuun aikana kuului uudet vähän siistimmät RPJP:n logolla varustellut paidat. Näitä tulemme käyttämään sitten erilaisissa tapahtumissa/tilaisuuksissa, työmaalla ja työskennellessä ovat sitten tutut huomionväriset paidat. Katsotaan jos laitettaisiin Facen puolella muutama näitä uusia paita jakoon!

Uudet päivitetyt kynät saapuivat myös! Edelliset kynät olivatkin RPJP 10v-logolla varustellut, joten päivitys tuli tarpeeseen.


Tulihan sitä taas touhuttua jos jonkinlaista! Syyskuun kuulumisten yhteydessä palataan taas kuukauden päästä täällä blogin puolella!

Mukavaa syksyn alkua jokaiselle!

-RPJP

PS.
Facen puolella on käynnissä arvonta, jossa arvomme käynnistyneen kiekkokauden kunniaksi RPJP:n lätkäpaidan jollekin onnekkaalle tykkääjälle! Arvonta suoritetaan perjantaina 7.9.2018, joten muistakaahan halukkaat käydä osallistumassa!
Arvontaan pääset klikkaamalla tästä.


» Paluu blogin pääsivulle