Rakennuspalvelu Joni Pietarinen Rakennuspalvelu Joni Pietarinen Facebookissa!

RPJP:n kuukausiblogi / heinäkuu 2018

Tekstit: Pauliina Manninen

» Paluu blogin pääsivulle

Heinäkuu – huh hellettä!

Työmaiden kuulumiset

Heinäkuussa päästiin tekemään töitä kyllä aikamoisissa keleissä. Aurinkoa ja hellettä riitti. Useampi meistä vakkareista pääsikin nauttimaan kesälomiaan heinäkuun aikana, jolloin ahkerat kesätyöntekijämme olivat meidän apunamme työmailla.

Alta pääset lukaisemaan mitä meidän heinäkuu piti sisällään!

Mäntyharjun kirkko, Mäntyharju

Mäntyharjun kirkon työmaalla olemme myös päässeet touhuamaan hyvinkin lämpimissä olosuhteissa. Kirkko lämpeni helteisillä keleillä kovinkin helposti ja parven kattoja kun hioi urakalla, oli hiki ainakin taattu!

Vesikaton saneeraus, Ristiina

Ristiinassa kävimme saneeraamassa vesikaton, tästä kohteesta tulikin hyvät ennen ja jälkeen -kuvat. Rakennus sai kyllä ihan uuden ilmeen katon myötä!


Lypsykarjapihatto, Kangasniemi

Lypsykarjapihatto on saanut ympärilleen jo seinät sekä katon päälleen. Valutöitä jatketaan parhaillaan.

Pienempiä kohteita Kangasniemellä ja lähialueilla

Toimitilamme on saanut osiltaan jo uusia ovia. Uudet ovet suunniteltiin yrityksemme ”tunnusvärien” mukaan. Lähiaikoina ovien yhteyteen on tulossa vielä opasteet, jotta asiakkaiden on myös helppo löytää oikeasta ovesta sisään.

Heinäkuussa kävimme myös työskentelemässä Tampereella muutaman päivän ajan. Siellä saikin töitä tehdä ihan superhienoissa maisemissa! Kelpasi kyllä!


Kourukone tosi toimissa!

Kourukone, josta aikaisemmin myös täällä blogin puolella oli puhetta, oli ensimmäistä kertaa meillä työmaalla mukana. Kätevästi sujui peltiporukalta koneen käyttö ja kourua alkoi valmistua metrikaupalla!


Tulevaa

Heinäkuussa emme ehtineet porukalla golf-kentälle, joten siirsimme tutustumispäivän elokuun lopulle. Joten kerromme vasta elokuun postauksessa sitten, miten se golfin pelaaminen meiltä oikein sujui!

Elokuun aikana arvomme Facebook-sivuillamme vielä muutamia pelilippuja PuulaGolfiin! Eli mikäli mielesi tekee pelikentille, niin Facen puolella kannattaa olla skarppina!

Suurin osa meistä onkin jo viettänyt kesälomat ja on aika palata pikku hiljaa taas ”arkeen”. Syksyä kohti!

Oikein mukavaa elokuuta jokaiselle,
palataan blogin puolella taas kuukauden päästä!

-RPJP-


» Paluu blogin pääsivulle