Rakennuspalvelu Joni Pietarinen Rakennuspalvelu Joni Pietarinen Facebookissa!

RPJP:n kuukausiblogi / helmikuu 2018

Tekstit: Pauliina Manninen

» Paluu blogin pääsivulle

Helmikuu - virkistysiltaa, työtä ja muuttomyynnin valmisteluja!

Kuten jo otsikostakin voi lukiessaan jo huomata, monenlaista on pitänyt myös meidän helmikuu sisällään. Maaliskuulle osuu useampi tapahtuma/projekti, jossa olemme mukana, joten tapahtumien ja projektien suunnittelujen parissa on saanut mukavasti touhuta!

Alta pääset tutustumaan mitä meidän helmikuu piti meillä sisällään sekä mitä on luvassa maaliskuussa!

9.2.2018 Savilahden auto -ilta

Meillä on tällä hetkellä työkäytössä yhteensä seitsemän Volkswagen-merkillä varustettua pakettiautoa. Työautoille tulee kilometrejä tiuhaan tahtiin kun ne ovat tietenkin päivittäin liikenteessä eri työmaille kuljettaessa. Siksipä niitä pitääkin huoltaa aika-ajoin sekä myös välillä vaihtaa uusiin.

Olemme tehneet Mikkelin Savilahden Auto Oy:n kanssa vuosien ajan autokauppaa. Heidän kauttaan onnistuu kätevästi uusien autojen ostot sekä myöskin vaihtoautojen hankinnat. Heillä on myöskin Volkswagenin merkkihuolto, joten autojen huollot sekä muut kunnossapidot olemme hoitaneet heidän kauttaan ja tyytyväisiä olemme saaneet aina olla.

Vuoden vaihteessa saimme kutsun Savilahden autolta viettämään yhteistä iltaa Mikkeliin. Kutsu oli osoitettu meidän koko porukalle, joten perjantaina 9.2.2018 otimme suunnaksi Mikkelin ja Mikkelin keilahallin. Kuljetuskalustona meillä toimi autoistamme kaksi työautoa, toinen on Volkswagenin Caravelle, johon kuskin lisäksi mahtuu 8 henkilöä sekä Volkswagenin Crafter, johon puolestaan mahtuu 7 henkilöä, joten mahduttiin hyvin porukalla liikenteeseen.

Ensimmäisenä oli vuorossa hohtokeilaus. Meille oli varattuna kuusi rataa noin kahdeksi tunniksi. Jakauduttiin kuuteen ryhmään jonka jälkeen pääsimme aloittamaan kisailun. Osa porukasta oli keilannut enemmän ja osa vähemmän, mutta se ei menoa haitannut, hauskaa oli ja hyvät pelit saatiin aikaiseksi!

Seuraavaksi otimme suunnaksi Mikkelin Graanin. Graanilta oli varattuna meille ruokailu-, sauna- ja illanviettopaikka. Ensimmäisenä aloitimme ruokailulla, jonka jälkeen jatkettiin iltaa saunomisen ja seurustelun merkeissä. Mukavasti pääsimme tutustumaan toisiimme porukalla ja jokainen varmasti viihtyi!

Kiitos vielä illan järjestäjälle, Mikkelin Savilahden Auto Oy:lle hienosta ja mukavasta illasta!

Fysioterapia osaksi työhyvinvointia

Alkuvuodesta syntyi ajatus fysioterapiasta työntekijöiden työhyvinvoinnin tueksi.

Moni meistä tekee päivittäin kehoa kuormittavaa työtä ja vaikka ergonomiasta pitäisikin kuinka hyvin huolta tahansa, välillä työasennot/työtehtävät ovat sellaisia, että jokin osa kehosta kuormittuu enemmän ja siitä johtuen kipeytyy. Omasta liikunnasta, terveydestä ja kehonhuollosta on tietysti jokaisen ensisijaisesti huolehdittava itse, mutta mietimme tapoja, joilla pystyisimme tukemaan työntekijän hyvinvointia ja terveyttä muun toiminnan lisäksi.

Helmikuun alussa teimme sopimuksen Kangasniemen Fysica Oy:n kanssa. Fysica on Kangasniemellä toimiva fysioterapiayritys, jonka yrittäjänä toimii Janne Huttunen. Fysicasta on saatavilla kattava valikoima erilaisia hoitoja.

Varasimme RPJP:n henkilöstölle läpi vuoden perjantaisin vakio fyssari-ajan. Jokaiselle on järjestetty fysioterapia-aikoja tietty määrä vuodessa. Jokaiselle työntekijälle tehdään ensimmäisellä kerralla alkukartoitus, minkälaiselle hoidolle olisi tarve ja sen pohjalta laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma jatkoa varten.

Muutama työntekijä onkin jo ehtinyt helmikuun aikana hoidoissa käymään ja erittäin positiivista palautetta on tullut. Istumatyötä tekevälle niska- ja hartiaseudun hieronta oli paikallaan sekä kotiläksyksi venyttelyohjeet ja olkapäävaivaan hieronta sekä kinesioteippaus oli terää!
Suosittelemme kyllä vastaavanlaista kuviota muillekin, mikäli tällaiselle on tarvetta!

Työmaiden kuulumiset

Kuvassa 600 neliötä konesaumapeltiä varattuna eri kohteita varten hallillamme.

Vesikatolle uutta konesaumapeltiä Kangasniemellä. Upeat maisemat työmaalta jäiselle Puulalle!

Osa porukastamme touhuilee Kangasniemellä uusia tiloja vanhalle yläasteelle (purkamatta jääneelle osalle).

Mäntyharjulla on saatu kirkon katto auki ja hirsityöt jatkuu normaalisti.

Hankasalmella kesämökin laajennuksen parissa olemme touhunneet ahkerasti. Laajennusosan katto on saatu siihen malliin, että kohta pääsemme asentamaan konesaumapeltiä paikoilleen. Sisäpuolen työt ovat myös hyvällä mallilla. Kipakassa pakkasessa on saanut duunia painaa!

Maaliskuun tapahtumien valmistelua!

Tuleva kuukausi/kuukaudet tulevat pitämään sisällään aikamoista hässäkkää. Työn ja työmaiden lisäksi meillä meneillään monen monta projektia.

Talvimessut

Kangasniemen Yrittäjät ry ja Kangasniemen kunta järjestävät lauantaina 17.3.2018 klo 9-14 Kansis-keskuksessa talvimessut. Messujen keskeisimmät teemat ovat mökkeily, vapaa-aika, hyvinvointi ja paikalliset tuotteet sekä palvelut. Paikallisia tuotteita ja palveluita menemme omasta puolestamme esittelemään kyseiseen tapahtumaan. Messuilla olemme paikalla koko tapahtuman ajan esittelemässä ja kertomassa toiminnastamme. Esittelyn lisäksi pisteellämme on myös monenmoista muuta, joten kannattaa tulla paikalle! Vaikka sitten vain juttelemaan kaikenlaista maan ja taivaan väliltä!

Hyvän Mielen Tapahtuma 2018

Järjestämme nyt kolmatta kertaa Hyvän Mielen Tapahtuman Kangasniemen Tehomet Areenalla 31.3.2018. Ensimmäisen HMT:n järjestimme vuonna 2016. Tapahtuma on saanut vuosina niin paljon hyvää mieltä aikaiseksi, joten perinnettä täytyy jatkaa ja tänäkin vuonna pääsemme nauttimaan Hyvän Mielen Lätkäturnauksesta sekä useista eri aktiviteeteistä ja puffetin herkuista!

Tapahtumalla on Facebookissa oma tapahtumasivu, josta voi käydä lukaisemassa mitä päivä pitää kaiken kaikkiaan sisällään!

Meidän YouTube-kanavalla on katsottavissa myöskin video perjantaiselta lätkävuorolta, jossa on kovat harjoittelut käynnissä hyvän mielen lätkäturnausta varten!

Toivotammekin myös täällä blogin puolella kaikki oikein lämpimästi tervetulleiksi tapahtumaan! Tulkaahan viettämään rennon letkeää pääsiäislauantaita kanssamme!

Muutto ja muuttomyynti

Muutamme nykyisestä hallistamme missä olemme olleet tähän asti vuokralla.

Muuton takia seuraavat kuukaudet tulevat varmasti olemaan kiireisiä kun muuttohässäkkä on päällä. Tällaisesta 300 neliön hallista kun ei varmasti ihan noin vaan muutetakkaan.

Muuttamisessa kuitenkin hyvä puoli on se, että tulee käytyä kaikki ”ei niin tarpeellinen” tavara ja kalusto läpi, jonka voi laittaa eteenpäin jakoon. Siispä aloitamme lähipäivien aikana muuttomyynnin ja myytävistä tavaroista sekä kalustosta infoamme meidän Facebook-sivuillamme sekä nettisivuillamme.

Huikean edullisilla hinnoilla on tulossa myyntiin vaikka minkälaista rakennustavaraa laidasta laitaan sekä myös paljon erilaisia kalusteita ja muuta tavaraa, mitä vuosien varrella on kertynyt, joten kannattaa olla kuulolla!

*BLOGIARVONTA*

Järjestämme Hyvän Mielen Tapahtumassa perinteiset arpajaiset, johon sankoin joukoin yritykset eri aloilta ovat lahjoittaneet hienoja palkintoja!

Hyvän mielen lätkäturnauksessa pelaavien joukkueiden kesken arvomme joukkueen, joka saa päättää yhdistyksen/tahon/seuran, kenelle arpajaiset tuotto sitten lahjoitetaan. Edellisvuonna arpajaisten tuotto lahjoitettiin vähävaraisten lapsiperheiden liikunnan tukemiseksi.

Helmikuun blogiarvonnassa arvomme kolme voittajaa, jotka voittavat itselleen 3 kpl arpalipukkeita, joilla saa hyvän mielen tapahtumassa 3 arpaa veloituksetta! Kannattaa siis osallistua!

Arvontaan osallistut lähettämällä nimesi ja puhelinnumerosi sähköpostilla osoitteeseen toimisto(a)rpjp.fi.

Arvonta suoritetaan perjantaina 9.3.2018. Voittajaan olemme yhteydessä sähköpostitse!

Oikein paljon onnea arvontaan!

Lopuksi

Pitihän se helmikuukin aika moista hulinaa sisällään. Töitä sai tehdä sekä myös työporukalla ottaa hieman irtiottoa arjesta!

Aurinkoista maaliskuuta jokaiselle, Talvimessuilla ja Hyvän Mielen Tapahtumassa nähdään! Sekä olkaahan kuulolla muuttomyyntiä varten!

RPJP

» Paluu blogin pääsivulle