Rakennuspalvelu Joni Pietarinen Rakennuspalvelu Joni Pietarinen Facebookissa!

RPJP:n kuukausiblogi / huhtikuu 2018

Tekstit: Pauliina Manninen

» Paluu blogin pääsivulle

Huhtikuu – työmaiden kuulumisia ja blogiarvonta, johon kannattaa osallistua!

Huhtikuu oli työntäyteinen. Myös yrityksen uusia toimitiloja remontoitiin aktiivisesti.

Työmaiden kuulumiset

Kesämökin laajennus, Hankasalmi

Aloitimme laajennusprojektin Hankasalmella syksyllä 2017. Projekti eteni hyvin alusta loppuun saakka ja nyt olemmekin työmaan kanssa aivan loppusuoralla. Asiakkaat pääsevät vasta remontoidulle ja laajennetulle kesämökilleen nyt toukokuun alussa.

Kokosimme koko laajennusprojektista videon, josta pääsee tutustumaan ja näkemään projektia vaihe vaiheelta, miten työmaa edistyi alkumetreiltä ihan viimeisille metreille saakka.


» Tästä pääset RPJP:n Youtube-kanavalle!


Omakotitalon kunnostus, Halkokumpu

Halkokummun työmaalla olemme edenneet siihen vaiheeseen, että pääsemme valmistelemaan uuden ulkoseinän perustuksia ja sitä mukaan rakentamaan uutta ulkoseinää. Myös talon alla oleva vanha kellari poistetaan käytöstä, joten kellarin täyttö alkaa piakkoin.


Uusien toimitilojen remontointi, Kangasniemi

Toukokuun loppuun mennessä täytyisi olla muutettuna kaikki tavarat uuteen halliimme, joten remontin ja muuton kanssa saattaa tulla pieni muotoinen kiire, mutta eiköhän siitäkin selvitä porukalla.
Nyt uusien tilojen hallin puolikin alkaa olemaan pikku hiljaa tyhjä, joten pääsemme sitäkin puoltakin ehostamaan ja remontoimaan meille käypäisämmäksi tilaksi. Mitään isompia muutoksia hallin puolelle emme tässä vaiheessa tee, kun tarvitsemme tilat välittömästi käyttöömme.

Kuvassa uudet toimitilamme ulkopäin. Myös ”ulkoasu” muuttuu, kun halliin tulee uudet ulko- ja nosto-ovet.

Kuvassa hallin puoli melkein tyhjennettynä. Pieniä muutoksia tehdään hallin puolella, mutta kuten edellä mainittiinkin, niin suurempiin muutoksiin vielä tässä vaiheessa emme ryhdy.

Vielä on myös toimistojen ja sosiaalitilojen puolella tekemistä, mutta eiköhän sitä jo kesäkuun alussa saada startata työpäivä uudelta hallilta. Toukokuun loppupuolella alkaakin sitten tavaroiden muuttaminen vanhoista tiloista uusiin, siinä voi ollakin yhdenlainen urakka!

Haka Kiinteistöt, Hankasalmi

Osa porukastamme aloitti huhtikuun loppupuolella Hankasalmella remontoimaan Haka Kiinteistön asuntoja. Asunnoissa tehdään erilaisia muutostöitä. Osassa asunnoista uusitaan pelkästään pintoja ja osassa asunnoista uusitaan vielä pintaakin syvemmältä, mm. joissakin kylpyhuoneissa tehdään suurempia muutoksia.

Pienempiä kohteita Kangasniemellä ja lähialueilla

Pienempiä kohteita on riittänyt huhtikuussakin ihan mukavasti, mm. Kangasniemellä kävimme asentamassa asiakkaan autotalliin kaksin kappalein nosto-ovia sekä peltiporukkamme sai valmistaa pellistä useita erilaisia peltilistoja ja muita peltiosia.

*BLOGIARVONTA*

Maaliskuun postauksessa lupailimmekin, että huhtikuun postauksessa olisi pitkästä aikaa blogiarvonnan vuoro.

Tiedoksi niille, jotka eivät mahdollisesti ole edellisiä postauksia lukenut (vielä), niin aloitimme alkuvuodesta yhteistyökuvion Kangasniemen Fysican kanssa. Fysica tarjoaa laidasta laitaan fysioterapia-palveluita täällä Kangasniemellä ja jokaiselle työntekijällemme on varattuna läpi vuoden tietyn verran fyssari-aikoja, joista saa sitten jokainen apua ja neuvoa mitä se oma keho milloinkin vaatii.

Nyt haluaisimmekin tarjota Kangasniemen Fysican kanssa jollekin teistä onnekkaista kuukausiblogin seuraajista yhden 45-60minuuttia kestävän fysioterapia-ajan Fysicaan veloituksetta! Ajan voi käyttää esimerkiksi. niska- hartiaseudun hierontaan, joka on tullut tutuksi työntekijöillemme hankalien työskentelyasentojen aiheuttamien kireyksien elvyttämiseen. Arvonnan voittajan tulee sopia Fysican henkilökunnan kanssa fysioterapiakäynnin ajankohdasta, mutta fyssari-aika tulisi kuitenkin käyttää vuoden 2018 loppuun mennessä.

Joten, jos juuri Sinulla olisi tarve kyseiselle fysioterapia-ajalle tai jos läheisistäsi löytyisi joku, kenelle haluaisit tämän lahjoittaa, niin ilman muuta osallistumaan arvontaan!

Arvontaan osallistut lähettämällä nimesi ja puhelinnumerosi sähköpostilla osoitteeseen toimisto(a)rpjp.fi.

Arvonta suoritetaan viimeinen päivä toukokuuta eli 31.05.2018. Voittajaan olemme yhteydessä henkilökohtaisesti.

Tulevaa

Toukokuu tulee olemaan meillä aika kiireistä aikaa muuton ja työmaiden parissa. Täytyykin toukokuun postauksessa kertoa vähän fiiliksiä kuinka muutto on kaiken kaikkiaan sujunut sekä kuinka työskentely uusissa toimitiloissa on lähtenyt käyntiin.

Käykäähän osallistumassa blogiarvontaan ja palataan postauksen parissa taas kuukauden päästä! Mukavaa ja pirteää toukokuuta jokaiselle, pitäkäähän hymy huulilla!

- RPJP -


PS.
Vielä on joitakin kattoturvatuotteita ja sadevesijärjestelmiä varastossa, kysy lisää!

» Paluu blogin pääsivulle