Rakennuspalvelu Joni Pietarinen Rakennuspalvelu Joni Pietarinen Facebookissa!

RPJP:n kuukausiblogi / lokakuu 2018

Tekstit: Pauliina Manninen

» Paluu blogin pääsivulle

Lokakuu – avoimia ovia ja pienempiä kohteita Kangasniemellä!

Työmaiden kuulumiset

Lokakuun aikana saatiin valmiiksi lypsykarjapihatto Kangasniemellä. Pihatolla päästiin viettämään avoimien ovien päivää perjantaina 12.10., jonka jälkeen eläimet pääsivät muuttamaan vasta valmistuneeseen pihattoon ja opettelemaan uuden asumuksensa tavoille.

Lokakuun aikana aloitettiin myös muutamia pienempiä kohteita Kangasniemen alueella, mm. kylpyhuoneremonttia sekä huoneistoremonttia ja työskentelimme erilaisten peltitilausten parissa.

Alta pääset lukaisemaan työmaiden kuulumisia tarkemmin sekä tutustumaan avoimien ovien -päivän tunnelmiin!

Mäntyharjun kirkko

Mäntyharjulla olemme työskennelleet piipun muurauksen parissa ja olemme toimittaneet useampana päivänä työmaalle erilaista puutavaraa kuorma-autolla. Maalaustyöt jatkuvat normaaliin tapaan.

Omakotitalon kunnostus, Halkokumpu

Halkokummun työmaalla olemme päässeet jo terassin kimppuun.

Lypsykarjapihatto, Kangasniemi

Pihattotyömaa valmistui lokakuun alkupuolella ja avoimia ovia pihatolla pääsimmekin viettämään 12.10. perjantaina. Edellisenä päivänä ennen avoimia ovia puunattiin pihatto vielä viimeisen kerran kunnolla puhtaaksi rakennuspölystä.

Avoimet ovet -päivä keräsi paikalle suuren joukon ihmisiä. Tarjolla oli jos jonkinlaista syömistä ja juomista sekä paljon nähtävää ja ihmeteltävää. Isäntäväki järjesti illalla vielä erikseen kutsuvierastilaisuuden, joissa pääsimme nauttimaan myös kaikenlaisista tarjoamisista ja musiikki ja karaoke olivat vahvasti mukana illassa.

Alla kollaasikuva avoimien ovien- päivästä!

Ennen ja jälkeen kuva valmistuneesta lypsykarjapihatosta. Kuvassa onnellinen isäntäväki. ☺

Avoimien ovien- päivän jälkeen pääsivät asukit muuttamaan uuteen pihattoonsa. Alla terveiset Lotolta suoraan automaattilypsyltä.

Meidän YouTube-kanavalla on katsottavissa video koko lypsykarjapihatto-projektista. Videossa on kuvia ihan alkumetreiltä loppumetreille saakka. Käykäähän kurkkaamassa!

Klikkaa tästä videoon!

Pienempiä kohteita Kangasniemellä ja lähialueilla

Lokakuun aikana toimitilaamme asennettiin uudet ulkovalot ja ulko-oviin asennettiin teippauksia ohjekylteiksi. Teippaus on vielä hieman kesken, mutta tulevien viikkojen aikana saadaan varmasti loputkin teippaukset paikalleen.

Aika-ajoin pyrimme järjestämään hallillamme kaluston ja työkalujen huoltopäivän, jolloin työkalut ja kalusto käydään läpi ja kunnostetaan tarvittaessa, jos jostain kunnostettavaa löytyy. Tällä kertaa työautot saivat perusteellisen puhdistuksen sekä talvirenkaat alleen.

Kangasniemen kirkkoon kävimme asentamassa telineitä. Ylimmällä tasolla voisi korkeanpaikankammoista hirvittää.

Tulevaa

Meille on tulossa kokonaan uudet nettisivut vuoden vaihteessa. Uusia sivuja suunnitellaan parhaillaan ja marraskuun lopulla onkin tulossa mielenkiintoinen päivä, kun pääsemme osallistumaan studiokuvauksiin, jotta saadaan uusille sivuille päivitetyt kuvat!

Nettisivujen suunnitteluun toimistolla pääsi ottamaan osaa myös karvainen apulainen. ☺

Marraskuussa on luvassa vaikka mitä mukavaa, palataanhan taas kuukauden päästä marraskuun kuulumisilla täällä blogin puolella.

Mukavaa marraskuuta jokaiselle!
-RPJP

PS.
Olemme mukana Kangasniemen Joulun avauksessa Reissupannun niemessä perjantaina 23.11. klo 16 eteenpäin. Kangasniemen Joulun avauksesta lisätietoja tapahtuman fb-sivuilta, jonne pääset tästä klikkaamalla.

Tervetuloa meidänkin puolesta Joulun avaukseen!

» Paluu blogin pääsivulle