Rakennuspalvelu Joni Pietarinen Rakennuspalvelu Joni Pietarinen Facebookissa!

RPJP:n kuukausiblogi / maaliskuu 2018

Tekstit: Pauliina Manninen

» Paluu blogin pääsivulle

Maaliskuu - mukava, työntäyteinen ja tapahtumarikas kuukausi!

Maaliskuu piti sisällään töitä, uusien toimitilojen remontointia, koulutuksia, messuilua ja Hyvän Mielen Tapahtuman.

Työmaiden kuulumiset

Tänä talvena ollemmekin päässeet nauttimaan ihan roppakaupalla lumesta. Lumen runsas tulo on aiheuttanut ihan omat haasteensa työmailla. No, kovaa vauhtia kesää kohti mennään, onneksi!

Kesämökin laajennus, Hankasalmi

Hankasalmella kesämökin laajennus etenee hyvää vauhtia ja vasta remontoidulle ja laajennetulle kesäasunnolleen asukkaat pääsevätkin jo toukokuuksi muuttamaan! Alla olevista kuvista pääsette jo hieman fiilistelemään laajennusosan ilmettä!

Vesikatto on saanut jo osiltaan peltikatteen päälleen. Vanha osa on jo pellitetty ja laajennusosalle siirrytään lähipäivinä.

Kalusteasennukset pääsemme myös kohtapuoliin aloittamaan. Tällä hetkellä työmaalle tulevat kalusteet on osaltaan varastoitu hallillemme.

Omakotitalon kunnostus, Halkokumpu

Halkokummussa osa porukastamme aloittelee parhaillaan omakotitalon kunnostusta. Kohteessa tehdään erilaisia kunnostustöitä, niin pintaremonttia kuin isompiakin muutoksia. Tästä kohteesta saammekin varmasti hyviä ennen ja jälkeen otoksia, joista lisäämme kuvia näytille työn valmistuttua. Tässä alla muutama kuva remontin alku vaiheesta.

Uusien toimitilojen remontointi, Kangasniemi

Helmikuun kuukausiblogikirjoituksessa mainitsimme, että aloitamme hiljattain muuttoa ja sitä myöten muuttomyyntiä. Tällä hetkellä remontoimme ja uudistamme uusien toimitilojemme toimisto-, sosiaali- ja taukotiloja. Hallin puolella emme ole päässeet aloittamaan vielä kunnostusta, mutta viimeistään toukokuussa pääsemme niiden tilojen kimppuun.

Toimitilojen valmistuttua alkaakin tavaroiden muuttaminen, jonka yhteydessä aloitamme muuttomyyntiä. Myytäväksi on tulossa erilaisia rakennustarvikkeita, puutavaraa, kalustetta, maalia ja muuta käyttökelpoista tavaraa laidasta laitaan.

Uusista tiloista olemme tyhjentäneet ison määrän tavaraa ja osalle tavaralle olemmekin löytäneet uusia omistajia. Joutilaana olevista kalusteista ja ym tavaroista lisäilemme kuvia facebook-sivuillemme sitä mukaa kun materiaalia kertyy, joten kannattaa olla kuulolla! Hyvin usein tavarat on myös veloituksetta haettavissa!

Uusi käyntiosoitteemme on muuton jälkeen Joutsantie 26, Kangasniemi. Tosiaan uusissa tiloissa on käynnissä parhaillaan remontointi. Tällä hetkellä olemme saaneet puretuksi lähes kaiken mitä pitikin purkaa ja pikku hiljaa pääsemme aloittamaan uusien pintojen tekemistä. Alla kuvia toimitiloista ennen purkamista.

Tässä onkin jo päästy hieman purkamisen makuun:

Niin kuin edellä mainittiinkin, alkaa tällä hetkellä kaikki purkuhommat olla tehty ja pikku hiljaa pääsemme aloittamaan uusien pintojen teon. Risto on tehnyt suunnitelmat ja piirustukset uusista tiloistamme, joiden pohjalta on hyvä aloittaa rakentamaan uutta! Remontin valmistuttua teemme kattavamman postauksen toimitilojen remontin pohjalta, jotta pääsette tekin näkemään mitä muutoksia uusissa tiloissa suoritimme. Varmasti ainakin hyviä ennen ja jälkeen kuvia on luvassa!

Koulutuksia maaliskuussa

Panostamme ammattitaitomme ylläpitämiseen erilaisten koulutusten kautta. Osa työntekijöistämmekin onkin suorittanut työn ohella jopa uusia tutkintoja. Maaliskuulle sattui kolme koulutusta/kurssia, joissa olimme mukana.

Osa porukastamme osallistui Kangasniemen Teboilin kokoustiloissa järjestettyyn märkätilojen vedeneristäjän koulutukseen. Jokaiselta kurssille osallistujalta tuo märkätilojen vedeneristäjän VTT-henkilösertifikaatti löytyikin, mutta sertifikaatin ylläpitämiseksi täytyy aika-ajoin käydä päivittämässä tuotetietoutta ym.

Pääsimmekin samalla tutustumaan Kangasniemen Teboilin vasta valmistuneisiin kokous- ja saunatiloihin. Koulutuksen jälkeen olikin mukava siirtyä saunatiloihin ja saunan päälle tilata pizzat. Kokous- ja saunatilat olivat erittäin toimivat ja hyvin toteutetut.

Otamme yritykseemme mielellämme innokkaita opiskelijoita työharjoitteluihin tutustumaan millaista on työskennellä rakennusalan parissa ja millaista se on meidän yrityksessä. Halusimme panostaa myös siihen, että opiskelijoiden ohjaamisemme vastaisi mahdollisimman hyvin tämän hetkisiä opetusmenetelmiä. Osallistuimme Esedun järjestämään työpaikkaohjaajakoulutukseen, joka järjestettiin myös Kangasniemen Teboilin kokoustiloissa. Meiltä työpaikkaohjaajankoulutuksen kävi kolme työntekijää.

Toukokuussa voimaan astuva EU:n tietosuoja-asetus velvoittaa myös meidät erinäisiin toimenpiteisiin. Osallistuimme Kangasniemi-salissa järjestettyyn Tietosuoja-asetuskoulutukseen. Kouluttajana toimi Elmeri Linnera Tietomylly Oy:stä Kangasniemeltä. Koulutus oli kattava tietopaketti, joka antoi hyvät avaimet käteen ryhtyä toimenpiteisiin asian tiimoilta. Meidän asiakkaita tietosuoja-asetus koskettaa mm. sillä tavoin, että meidän nettisivuille on tulossa infopaketti, mitkä ovat rekisteröidyn oikeudet koskien meidän asiakasrekisteriä.

Tapahtumia maaliskuussa

Talvimessut

Olimme mukana 17.3.2018 Kangasniemen Talvimessuilla. Messut olivat kaikin puolin onnistuneet sekä vierailijoitakin kävi runsain määrin. Meidän messupisteellä oli järjestetty arvonta, jossa täytyi arvuutella mikä oli nimeltään kuparipellistä valmistettu esine sekä missä sitä käytetään. Kaikkien vastanneiden kesken arvoimme 500,00 euron arvoisen lahjakortin yritykseemme. Arvontaan osallistui huikea määrä messukävijöitä! Kiitos siitä!

RPJP:n YouTube-kanavalla on nähtävissä koostevideo Talvimessuilta. Videossa paljastuu myös mikä tämä mysteerinen pellistä valmistettu esine oli ja missä sitä käytetään! Videoon pääset klikkaamalla tästä!

Hyvän Mielen Tapahtuma 2018

Pääsiäislauantaina viihdyttiin Hyvän Mielen Tapahtuman ympärillä Kangasniemen Tehomet Areenalla. Järjestimme tapahtuman nyt tänä vuonna kolmatta kertaa ja ilolla saamme ilmoittaa, että myöskin Hyvän Mielen Tapahtuma vuosimallia 2019 on suunnitteilla!

Tapahtuma oli kaikin puolin onnistunut ja saimme nauttia lätkäturnauksen ja monien huikeiden aktiviteettien lisäksi myös aivan ihanasta keväisestä säästä! Parempaa säätä tapahtumalle ei voinut toivoa.

Tapahtumaan lähti mukaan sankoin joukoin eri aktiviteettien edustajia. Saimmekin päivän aikana nauttia jos vaikka minkälaisesta puuhasta ja varmasti tapahtumassa oli jokaiselle jotakin mielenkiintoista tarjolla!

Keräsimme alle kuvia tapahtumasta, jotta varsinkin ne, jotka eivät päässeet paikalle, saavat kuvien välityksellä fiilistellä mukavaa meininkejä! Kuvat puhukoon puolestaan!


Tapahtumassa pelattiin perinteikäs Hyvän mielen lätkäturnaus kahdeksan joukkueen kesken. Joukkueet olivat: Cramo, Würth, Tehomet, Kangasniemen kunta/ESSOTE, RPJP, Kangasniemen Yrittäjät Dream Team (KYDT), Rotomon ja Mikkelin Keräilyerä.

Kiertopalkinnot tänä vuonna nappasivat:
1. KYDT
2. ROTOMON
3. KERÄILYERÄ

Paljon onnea vielä turnauksen voittajalle, Kangsniemen Yrittäjät Dream Team!

Kiertopalkintojen kaiverruksissa nähtävissä viime vuoden turnauksen kolmen kärki.

Paljon hyvää saatiin yhteistuumin aikaan ja saimme runsain joukoin hyvällä mielellä varustettuja ihmisiä liikkeelle. Arpajaisiin lahjoitti palkintoja suuri joukko yrityksiä ja saimme arpajaisilla sekä Frisbeegolfin kisamaksuilla kerättyä rahaa yhteensä 1155 euroa! Arpajaisten tuotto lahjoitettiin Pelastakaa Lapset Ry:lle!

Kiitos kaikille jotka olivat toteuttamassa tätä hienoa ja ikimuistoista päivää kanssamme, tästä on hyvä jatkaa!

-RPJP

PS. Huhtikuun blogiin tulossa kiva arvonta, pysykäähän kuulolla ja oikein aurinkoista huhtikuuta jokaiselle!

» Paluu blogin pääsivulle