Rakennuspalvelu Joni Pietarinen Rakennuspalvelu Joni Pietarinen Facebookissa!

RPJP:n kuukausiblogi / syyskuu 2018

Tekstit: Pauliina Manninen

» Paluu blogin pääsivulle

Syyskuu – lypsykarjapihatto hyvässä vauhdissa!

Työmaiden kuulumiset

Alta pääset lukaisemaan mitä kuuluu meidän isoimmille meneillään oleville työmaille! Myös muutamien pienempien kohteidenkin kanssa olemme päässeet touhuamaan, joten töitä riittää mukavasti!

Lypsykarjapihatto, Kangasniemi

Pihattotyömaalla työskentelee tällä hetkellä suurin osa porukastamme. Työmaa on edennyt hyvää vauhtia ja lokakuun alkupuolella pääsemmekin viettämään pihatolla avoimien ovien -päivää.

Avoimien ovien päivästä tulee varmasti hieno niin lypsykarjapihaton isäntäväelle kun jokaiselle, jotka ovat olleet mukana tavalla tai toiselle työmaalla. Avoimien ovien päivästä sitten lisää seuraavassa postauksessa!

Alla muutamia kuvia pihatosta!

Mäntyharjun kirkko

Mäntyharjulla on tehty hirsitöitä normaaliin tapaan. Vanhaa hirttä on purettu ja uutta kohoaa tilalle. Maalaustyöt ovat myös jatkuneet – toivotaan että kelit pysyvät suotuisina maalausten takia.

Omakotitalon kunnostus, Halkokumpu

Halkokummun työmaalla alkaa olemaan jo paljon valmista pintaa. Työntekijät ovat tehneet hienoa jälkeä. Ohessa muutamia kuvia.

Työmaalla on vielä keskeneräisiä töitä meneillään, mutta kuvistakin jo hahmottuu hyvin miltä siellä alkaa näyttämään.

Pienempiä kohteita Kangasniemellä ja lähialueilla

Syyskuun aikana työskenneltiin myös pienempien kohteiden parissa. Erilaisia peltiosia valmistettiin sekä myös asennettiin.

Halliimme on tulevaisuudessa tulossa yksi uusi sisäänkäynti toiselle puolelle halliamme. Sisäänkäynnin tekoa pääsimme myös syyskuun aikana aloittelemaan.


Tulevaa

Tosiaan kuten aikaisemmin mainittiinkin, niin lokakuun alkupuolella vietetään Lypsykarjapihatto-työmaalla avoimien ovien-päivää. Ensi kuun blogipostauksessa kerromme lisää tapahtumapäivästä!

Palataanhan seuraavan kerran blogin puolella lokakuun alussa! Face-sivuillemme on tulossa tässä syksyn mittaan kivoja arvontoja, pysykäähän kuulolla!

Aurinkoista lokakuuta jokaiselle!

-RPJP

PS.
Myös tänäkin vuonna Ikioma-areenalta voi bongata tuttujen yritysten mainoksia!


» Paluu blogin pääsivulle