Rakennuspalvelu Joni Pietarinen Rakennuspalvelu Joni Pietarinen Facebookissa!

RPJP:n kuukausiblogi / toukokuu 2018

Tekstit: Pauliina Manninen

» Paluu blogin pääsivulle

Toukokuu – muutto ohi, vihdoin!

Toukokuussa saimme uusien toimitilojen remontin valmiiksi. Muuttohulina hoidettiin töiden lomassa.

Työmaiden kuulumiset

Toukokuun aikana saimme valmiiksi Hankasalmen työmaat, jonka jälkeen pääsimme aloittamaan Kangasniemellä muutamaa uutta työmaata.

Toukokuun alusta saatiin porukkaamme lisää vahvistusta yhdestä kesätyöntekijästä ja kesäkuun alusta aloittaa vielä 4 kesätyöntekijää lisää, jolloin työvoimaa on myös läpi kesän ja lomailustakin saa nauttia. Työporukassamme on yhteensä nyt 22 arvokasta työntekijää. Hyvällä porukalla saadaan tehdä töitä läpi kesän!

Mäntyharjun kirkko, Mäntyharju

Mäntyharjulla kirkon remontti etenee hyvää vauhtia. Peltiporukka on päässyt katon kimppuun ja osa katosta onkin saanut jo kuparipeltiä päälleen. Hirsityöt jatkuvat normaaliin tahtiin sekä sisäpuolen maalauksiakin olemme myös päässeet jo aloittelemaan.

Youtube-kanavallamme on lyhyt pätkä kuparimestoilta nähtävissä, käykäähän kurkkaamassa miten toimimme kun kanttikonetta ei löydy työmaalta! Tästä klikkaamalla pääset videoon.

Kesämökin kunnostus saaressa, Kangasniemi

Kunnostamme parhaillaan Kangasniemellä saaressa kesämökkiä. Työmatkat taittuvat rattoisasti vesistöä ihaillessa!


Saunan kunnostus, Kangasniemi

Kangasniemellä on käynnissä myös toinen kesämökkityömaa, tällä kesämökillä kunnostetaan sauna.


Lypsykarjapihatto, Kangasniemi

Tässä onkin mielenkiintoinen kohde. Aloitimme Kangasniemellä lypsykarjapihaton rakennuksen toukokuun aikana. Tästä työmaasta tullaan päivittelemään tänne blogin puolelle, mutta myös faceen kuvia ja kuulumisia matkan varrelta.

Muutto uusiin tiloihin

Huh. Isoin urakka on pikku hiljaa selätetty. Toukokuun lopulla muutimme tavarat vanhasta hallista uuteen kun saimme uusista tiloista toimisto- ja sosiaalitilat valmiiksi sekä uuden hallin muuttokuntoon. Noin 2-3 päivässä vanha halli saatiin tyhjäksi ja loppusiivous suoritettua. Alla kuva, josta näkyykin kuinka tavaraa täynnä edellinen halli olikin.

Isompia tavaroita siirsimme kuorma-autoamme apuna käyttäen, kuten kanttikoneen ja muut pellin käsittelyyn liittyvät koneet ja tasot.

Konttien ja lavojen siirroissa tarvitsimme ulkopuolista apua. Tulla Ky hoiti jälleen lavat ja kontin mallikkaasti niiden uusille paikoilleen.

Pienempiä tavaroita muutettiin pakettiautoilla. Muutaman kerran tulikin ajettua tuota vanhan hallin ja uuden väliä.

Tavarat sijoitettiin aika vauhdilla uusiin paikkoihin, joten osa tavaroista vielä etsii paikkaansa uusista tiloista, mutta eiköhän tässä lähiaikoina saada kaikki tavarat paikoilleen. Alla kuva uusien tilojen hallin puolelta.

Remontti toimitiloissa sujui kaiken kaikkiaan hyvin. Nyt on siistit ja toimivat toimisto- ja sosiaalitilat hallin lisäksi. Vielä remontti on pieneltä osaltaan kesken. Seuraavaksi sauna- ja suihkutilat tulevat remontin alle ja lähipäivinä myös toimitilojen ulkopuoli hieman muuttuu, kun tiloihin vaihdetaan uudet ulko- ja nosto-ovet. Sekä samoihin aikoihin saadaan ulkopuolelle asennettua kyltit ja opasteet tiloistamme.

Alla kuvia uusista toimitiloista. mm. ennen ja jälkeen kuvia sekä muutamia kuvia remontin varrelta.

Sitten on luvassa niitä ennen ja jälkeen kuvia.

Ensin kuva ennen remonttia, jonka jälkeen kuva remontin jälkeen. Nostaa hymyn huulille yhäkin kun näkee millainen muutos tiloihin tehtiin.

Toimitilojen yläkerrasta löytyy nyt kolme toimistoa, pukuhuoneet miehille ja naisille, kahvi-, tauko ja kokoustila, wc:t sekä myöhemmin valmistuu sauna- ja suihkutilat. Tavarat on yläkerrassa saatu suurin piirtein paikoilleen, joten nyt on aikaa keskittyä myös sisustukseen. Vielä tilat ovat jokseenkin värittömiä, mutta eiköhän sekin puoli hoidu tässä lähiaikoina. Kultainen penkki on kuitenkin jo löytänyt paikkansa asiakkaita varten. ☺

Tulevaa

Lupailimmekin Facebookin puolella, kun remontti- ja muuttokiireet ovat ohi, niin kutsumme kaikki kiinnostuneet katsomaan ja ihmettelemään meidän uusinta investointia, joka on kourukone. Alla kourukoneesta kertova Facebook-päivityksemme:

Samalla asiakkaille ja kaikille kiinnostuneille tulee tutuksi meidän uudet tilat. Tästä päivästä infoamme myöhemmin!

Pysykäähän kuulolla, Facen puolelle on tulossa kesäkuun aikana muutamia kivoja arvontoja, joihin kannattaa käydä osallistumassa! Nauttikaahan kesästä, auringosta ja valon määrästä, blogin puolella palataan kuukauden päästä. Ihanaa kesäkuuta jokaiselle!


-RPJP-


» Paluu blogin pääsivulle