Rakennuspalvelu Joni Pietarinen Rakennuspalvelu Joni Pietarinen Facebookissa!

RPJP:n kuukausiblogi

» Marraskuu 2018 kuukausiblogi

Kirkon harjakaiset, kattojen kunnostusta, oman hallin ehostusta, valokuvaus, Joulun avaus ja monenlaista muuta mahtui marraskuuhun 2018!

» Lokakuu 2018 kuukausiblogi

Kirkon piipun muurausta, työmaita ja huoltotöitä Kangasniemellä ja Halkokummussa sekä lypsykarjapihaton avajaiset - siinäpä lokakuu pääpiirteittäin.

» Syyskuu 2018 kuukausiblogi

Työt lypsykarjapihaton, Mäntyharjun kirkon saaneerauksen ja Halkokummussa sijaitsevan omakotitalon kunnostuksen parissa jatkuivat. Syyskuussa työskenneltiin myös pienepien kohteiden parissa ja valmistettiin sekä asennettiin peltiosia.

» Elokuu 2018 kuukausiblogi

Elokuussa teimme valutöitä lypsykarjapihatossa Kangasniemellä. Muita työkohteitamme olivat mm. Mäntyharjun kirkon saneeraus ja omakotitalon kunnostus Pieksämäen Halkokummussa.

» Heinäkuu 2018 kuukausiblogi

Huh hellettä! Heinäkuussa muun muassa remontoimme Mäntyharjun kirkkoa, saneerasimme vesikaton Ristiinassa ja rakensimme lypsykarjapihattoa Kangasniemellä.

» Kesäkuu 2018 kuukausiblogi

Valutöitä ja auringon paistetta!

» Toukokuu 2018 kuukausiblogi

Työmaiden kuulumisia ja muuttotouhuja

» Huhtikuu 2018 kuukausiblogi

Työmaiden kuulumisia, uusien toimitilojen remontointia ja blogiarvonta!

» Maaliskuu 2018 kuukausiblogi

Maaliskuu piti sisällään töitä, uusien toimitilojen remontointia, koulutuksia, messuilua ja Hyvän Mielen Tapahtuman.

» Helmikuu 2018 kuukausiblogi

Helmikuussa mm. töitä, töitä ja töitä. Pientä irtiottoa arkeen, työhyvinvointiin panostamista sekä maaliskuun tapahtumien ja muuttomyynnin valmistelua. Lue lisää!

» Tammikuu 2018 kuukausiblogi

Tammikuussa mm. Suomen Yrittäjien toimitusjohtajan vierailu, omien tilojen ehostusta, työmaakuulumisia ja pikkujoulut. Lue lisää!