sidearea-image [vc_empty_space height="22px"] Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi a ultra. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae an sodales dolor. [vc_empty_space height="24px"] Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
+49 30 24041420
ouroffice@revolver.com
[vc_empty_space height="9px"]
Follow us

RPJP:n blogi

Tervetuloa lukemaan kuulumisiamme!

Vesikattosaneerauksia

Muutamia kuvia vasta valmistuneista vesikatto- projekteista.

Ensimmäinen kohde on okt, jonka kattolyhtyikkunat myös vaihdettiin. Kohteessa purettiin vanha tiilikate pois katolta ja tiilikatteen tilalle asennettiin konesaumattu peltikate.

Kohde ennen saneerausta.
Valmis kohde.

Toisena kohteena on vapaa-ajan asunto, jonka huopakatto vaihtui peltikatoksi. Kuvat ennen ja jälkeen.

TYKY-päivä

Viime perjantaina, 30.11 vietimme yhdessä TYKY-päivää.

Tuo sana “TYKY” on lyhenne työkykyä ylläpitävästä toiminnasta ja ylipäätään tyky-toiminnan tarkoitus meillä on yhdessä edistää ja tukea jokaisen työ- ja toimintakykyä sekä tukea ryhmähenkeä. Terve, hyvinvoiva ja ammattitaitoinen työporukka on tärkeä pohja laadukkaalle työlle.

Aloitimme TYKY-päivämme pelaten heti aamuun höntsäkiekkopelin toisiamme vastaan. Kiekkopelin jälkeen siirryttiin palaveeraamaan koko köörillä jo elettyä vuotta sekä suunniteltiin vähän mitä tuleman pitää.

Palaverin jälkeen pakattiin kimpsut ja kampsut ja lähdettiin sotimaan Vuojalahden metsiin. Lajinahan meillä oli värikuulasota.

Värikuulasota oli oikein onnistunut ja pahimmilta mustelmiltakin säilyttiin.

Värikuulasodan jälkeen lähdimme kohti Mikkeliä ja Ikioma-Areenaa. Ikiomalla meitä odotti aitiossa lämmin sauna. Saunan jälkeen päästiin aloittamaan varsinainen illanvietto nauttien hyvästä ruuasta ja juomasta työporukan ja paikalle saapuneiden ystävien kesken. Sekä tietysti illan kohokohtana Jukurit – Kalpa ottelu livenä aitiosta käsin.

Kiitos kaikille mukana olleille!

Töitä tarjolla

Meillä olisi töitä tarjolla!
Jos olet reipas ja oma-aloitteinen, omaat huumorintajun sekä sinulla on rakennusalan koulutus ja/tai työkokemusta alalta, olet luultavasti etsimämme henkilö! 💛

Se on valmis

Reilu vuosi sitten aloitimme Kangasniemen kirkon korjaustyön 2-vaiheen rakennustyöt.

Jo urakan alkumetreillä kohtasimme melkoisen määrän muuttuvia tekijöitä työmaahan liittyen ja suunnitelmat menivätkin aika lailla uusiksi syksyn mittaan.

Työmaalla meidän porukasta osa työskenteli ajoittain tosi extreme-olosuhteissa, mm. ryömien kirkon alla lahovaurioiden ja eristystöiden parissa. Ei voi muuta sanoa kun on meillä kovia jätkiä ja mimmejä töissä. 🖤💛

Toissa viikolla kirkkotyömaalla pidettiin rakennustöiden vastaanottotarkastus, joka on päätepiste tälle urakalle.
Nyt voi sanoa että se on valmis!