sidearea-image [vc_empty_space height="22px"] Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi a ultra. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae an sodales dolor. [vc_empty_space height="24px"] Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
+49 30 24041420
ouroffice@revolver.com
[vc_empty_space height="9px"]
Follow us

RPJP:n blogi

Tervetuloa lukemaan kuulumisiamme!

Hirsimökin rakennus

Tähän sijoilleen kohoaa muutamien viikkojen päästä upouusi hirsimökki. Ensi viikolla aloitamme perustusten teon, jonka jälkeen päästään kasaamaan itse mökkiä. Tämän jälkeen vesikatto päälle ja mökin valmiiksi rakennus.

Siispä luvassa työskentelyä upeissa Puulan maisemissa!

Asiakastyytyväisyys

Toteutimme kevään 2021 aikana asiakastyytyväisyyskyselyä. Saimme paljon arvokasta palautetta, jonka avulla kehitämme toimintaamme entistäkin paremmaksi.

Lämmitti erittäin paljon mieltä, että vastaajista 93% tilaisi työn kauttamme. Positiivinen palaute asiakkailta ja tieto siitä, että asiakkaamme voisi tilata työn/tarjouksen kauttamme, motivoi jatkamaan ja kehittämään uutta ja parempaa.

Lisäksi asiakkaamme kokivat tulosten perusteella arvokkaaksi ammattitaitoisen työyhteisömme ja sujuvan asiakaspalvelun. Se, että puhutaan “samaa kieltä” on ensiarvoisen tärkeää onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi. Ainahan ei tietenkään voi voittaa, mutta huonommista kokemuksista otetaan varmasti opiksi ja tehdään asiat jatkossa vielä paremmin.

Koko RPJP:n porukka kiittää kaikkia kyselyyn vastanneita ja kiitos, että olette valinneet meidät projektinne toteuttajaksi. 💛🖤

Ohessa muutama poiminta kyselyn “sana vapaa” osion tuloksista.

Valmis terassi

Valmis terassi! Asiakkaan toiveiden mukaisesti toteutettiin heinäseipäistä näkösuojaa terassille. Terassikalusteina hyödynnettiin myös käytettyjä materiaaleja. Pöydän kansi on vanha talon ovi, johon tehtiin uudet tukevat jalat. Penkkinä toimii puolestaan talon vanha lattialankku, johon tehtiin myöskin vain uudet jalat.

Kelpaa nyt hilpaista saunasta vilvoittelureissulle! 😙🌿

Juhlapäivä

Kesäkuun ensimmäisenä päivänä vietettiin yrityksemme juhlapäivää. Nimittäin päivämäärällä 1.6.2021 olemme 15 vuoden ajan saaneet tehdä RPJP:n alla duunia ja palvella teitä asiakkaat. JA kirsikkana kakun päällä, 1.6 saimme Jonin takaisin rosteriin!

RPJP koki yhtiömuodon muutoksen viime keväänä, jonka seurauksena koko Rakennuspalvelu Joni Pietarisen liiketoiminta siirtyi liiketoimintakaupalla RPJP Rakennus Oy:lle, Jonin jatkaessa toimitusjohtajan paikalla. Yhtiömuodon muutoksen jälkeen Joni sulki työpuhelimensa vuodeksi ja on nyt palannut takaisin työn ääreen.

Näihin vuosiin on mahtunut tuhansia neliöitä kattoja, 5 kirkkoremonttia, useampi lypsykarjarakennus, useita uudisrakennuksia ja lukuisia erilaisia saneerauksia ja huoneistoremontteja niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Iso kiitos kuuluu teille asiakkaamme, ilman teitä ei olisi meitä. 🖤💛

Muistellaanhan muutamien kuvien muodossa näitä menneitä vuosia. Oheiselta videolta voit bongailla tuttuja kasvoja vuosien varrelta, kuvia eri työmailta sekä muistamisia vuosien varrelta. Enjoy!!

Rakennuspeltiseppämestari

Meidän työntekijä Jere on suorittanut ansiokkaasti työn ohella talotekniikan erikoisammattitutkinnon.

Ensimmäisessä kuvassa toimitusjohtajamme Joni vasemmalla ja vasta tutkinnon suorittanut Jere oikealla.
Oikein paljon onnea tuoreelle rakennuspeltiseppämestarille hienosta suorituksesta! Olet rautainen ammattilainen.

Samassa yhteydessä Opeco Oy myönsi yrityksellemme sertifikaatin osoituksena sitoutumisesta työntekijöiden koulutukseen.