sidearea-image
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi a ultra. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae an sodales dolor.
Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
+49 30 24041420
ouroffice@revolver.com
Follow us

RPJP:n blogi

Tervetuloa lukemaan kuulumisiamme!

Liiteri ”avaimet käteen”-periaatteella

Toteutimme keväällä liiterin asiakkaalle. Liiteri rakennettiin alusta loppuun meidän hallilla, jonka jälkeen se kuljetettiin suoraan asiakkaan tontille.

Liiteri oli tilattu asiakkaalle yllätyslahjaksi, joten se paketoitiin lahjanaruin.

Yllätys oli mieluinen!

Kesätyöntekijöitä RPJP:llä

Myös tänä kesänä saimme ”kesähessuista” apuvoimia työmaille.

Meillä aloitti toukokuun loppupuolella kaksi kesätyöntekijää ja kesäkuun alusta joukkoon liittyi vielä kolme reipasta apumiestä lisää. Jokainen näistä viidestä reippaasta nuoresta olikin meille jo entuudestaan tuttuja, joko aikaisemman kesätyön perusteella tai työharjoittelujaksolta.

Kuvassa kattotyömaalla poseeraa Hankasalmen vahvistuksemme Juho!

Uusi tuntikirjausjärjestelmä

Meille tuli tammikuussa testikäyttöön uusi Moventum-tuntikirjausjärjestelmä, joka on ollut toiveissamme – nyt olemme päässeet eroon käsin kirjoitetuista lippuslappusista. Mikäli järjestelmä osoittautuu hyväksi ja toimivaksi, voimme siirtyä siihen ihan kokonaan.
(Kuvassa ylh. kouluttautumista Moventum-järjestelmän käyttöön.)

Alkuvuoden ohjelmassa oli myös työturvallisuuskorttikoulutus. Työturvallisuuskorttihan menee vanhaksi viiden vuoden kuluttua sen myöntämisestä, aika menee niin nopeasti, kun tuntuu että vastahan sen kävimme.

Työturvallisuuskorttikoulutus.

Hevostalli

Halkokummussa remontoimme ja teemme muutoksia vanhaan kivinavettaan, josta valmistuu puolilämmin hevostalli. Talliin tehdään mm. karsinapaikat neljälle hevoselle.

Olemme tässä vaiheessa korottaneet tilaa, eristykset on tehty ja seuraavaksi pääsemme aloittamaan verhoilupeltien asennukset.

Video hevostallin verhoilupellityksestä YouTube-kanavallamme.