sidearea-image [vc_empty_space height="22px"] Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi a ultra. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae an sodales dolor. [vc_empty_space height="24px"] Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
+49 30 24041420
ouroffice@revolver.com
[vc_empty_space height="9px"]
Follow us

RPJP:n blogi

Tervetuloa lukemaan kuulumisiamme!

Lahovauriokorjauksia kirkkotyömaalla

Tässä ensimmäisessä kuvassa näkyvän hirren kohdalla voitiin todeta, että hirsi on jo työnsä tehnyt. Jäljellä oli oikeastaan enää pelkät ”kuoret”.

Vanha vaurioitunut materiaali poistettiin ja uutta hirttä asennettiin paikalleen. Alla olevassa kuvassa näkyy kun uusi ja vanha puu ”kohtaavat”. Kuvassa vasemmalla näkyy vanhaa, mutta tervettä puuta ja oikealla uutta puuta, mikä asennettiin lahovauriosta kärsineen tilalle.


Puut ovat suurin piirtein molemmat samanikäisiä, toinen on vain ollut paikallaan tässä kohteessa jo 100 vuotta. Samaa säilyvyyttä odotetaan nyt tältä juuri asennetultakin.

Hirsikehikko kasaantuu

Mökkityömaalla ollaan saatu hirsikehikon kasaukset loppusuoralle.

Seuraavana päästäänkin katon teon kimppuun. Tämän jälkeen viimeistelytyöt ja vapaa-ajan asunto on valmis luovutettavaksi asiakkaalle!

Toivakan kuulumiset

Kirkkotyömaalla Toivakassa ollaan päästy aloittamaan vesikaton pellityksiä.

Ensimmäisenä työn alle on päässyt kellotapuli, jonne kuvan nostoautolla ollaan nostamassa peltejä. Peltitöiden lisäksi hupun sisällä meidän pintakäsittelijät urakoivat maalaustöiden parissa. ✌

Hirsimökin rakennus

Tähän sijoilleen kohoaa muutamien viikkojen päästä upouusi hirsimökki. Ensi viikolla aloitamme perustusten teon, jonka jälkeen päästään kasaamaan itse mökkiä. Tämän jälkeen vesikatto päälle ja mökin valmiiksi rakennus.

Siispä luvassa työskentelyä upeissa Puulan maisemissa!

Asiakastyytyväisyys

Toteutimme kevään 2021 aikana asiakastyytyväisyyskyselyä. Saimme paljon arvokasta palautetta, jonka avulla kehitämme toimintaamme entistäkin paremmaksi.

Lämmitti erittäin paljon mieltä, että vastaajista 93% tilaisi työn kauttamme. Positiivinen palaute asiakkailta ja tieto siitä, että asiakkaamme voisi tilata työn/tarjouksen kauttamme, motivoi jatkamaan ja kehittämään uutta ja parempaa.

Lisäksi asiakkaamme kokivat tulosten perusteella arvokkaaksi ammattitaitoisen työyhteisömme ja sujuvan asiakaspalvelun. Se, että puhutaan ”samaa kieltä” on ensiarvoisen tärkeää onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi. Ainahan ei tietenkään voi voittaa, mutta huonommista kokemuksista otetaan varmasti opiksi ja tehdään asiat jatkossa vielä paremmin.

Koko RPJP:n porukka kiittää kaikkia kyselyyn vastanneita ja kiitos, että olette valinneet meidät projektinne toteuttajaksi. 💛🖤

Ohessa muutama poiminta kyselyn ”sana vapaa” osion tuloksista.