sidearea-image [vc_empty_space height="22px"] Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi a ultra. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae an sodales dolor. [vc_empty_space height="24px"] Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
+49 30 24041420
ouroffice@revolver.com
[vc_empty_space height="9px"]
Follow us

Uutiset

RPJP:n tiedotteet


Myös esimerkiksi työpaikkailmoitukset julkaistaan täällä – seuraa sivua! Ajankohtaisia kuulumisiamme voit lukea myös blogistamme.

⭐ Myynti-ilmoitus ⭐

Myydään asiakkaan lukuun vanha hirsinen aittarakennus itse purettavaksi. Kohde sijaitsee Kangasniemellä. Rakennuksen toinen pääty osittaan laudoitettu, kuvista näkyy mihin asti hirret ylettyy.

Rakennus myydään tarjousten perusteella, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjouksen.

Tarjoukset sähköpostilla osoitteeseen joni.pietarinen@rpjp.fi 30.11.2021 mennessä.
Kaikki yhteydenotot myynti-ilmoitukseen liittyen samaiseen sähköpostiosoitteeseen tai soittamalla Joni Pietarinen, 0407546181

Avoimia työpaikkoja – myös oppisopimuskoulutus mahdollinen!


Yhtiömuodon muutos

(Julkaistu keväällä 2020)

Tänä keväänä yritykessämme on puhaltanut uudet tuulet. Huhti-toukokuun vaihde tuo mukanaan yhtiömuodon muutoksen.

Koko Rakennuspalvelu Joni Pietarisen liiketoiminta siirtyy liiketoimintakaupalla RPJP Rakennus Oy:lle. Käytönnössä palvelumme ja koko toimintamme säilyy entisellään. Yrityksen virallinen nimi muuttuu, mutta tuttu RPJP säilyy käytössä edelleen.

Omistuspohjaan tämä yhtiömuodon muutos ei vaikuta, jatkossa toiminnasta vastaava osakeyhtiö on täysin Joni Pietarisen omistuksessa ja Joni toimii yhtiön toimitusjohtajana.

Osakeyhtiötä varten on perustettu johtoryhmä, joka tulee ottamaan konkreettista vastuuta yrityksemme toiminnasta.
Johtoryhmän jäsenistöön kuuluu talouspäällikkö Pauliina Manninen, työ- ja laskentapäällikkö Risto Ylönen ja henkilöstöjohtaja Samuel Näveri.

Vaikka Joni jatkaa toimitusjohtajan paikalla, hän aikoo sulkea työpuhelimensa vuodeksi kesäkuusta alkaen. Toki johtoryhmään hän yhteyksiä pitää, mutta yrityksen, henkilöstön, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden asioita hoitaa jatkossa johtoryhmä.

Johtoryhmä

Riston vastuulla on asiakaskontaktit, tarjouslaskennat, työnjohto ja suunnittelupuoli.

Pauliinalla on vastuullaan yrityksen talouspuoli, mm. asiakaskontaktit, palkanmaksu, laskutus, laskujen maksu, markkinointi ja myös mm. sponsorointikyselyt.

Samuel on edelleen taitava rakentaja, mutta keskittyy rakentamisen lisäksi nyt myös henkilöstökysymyksiin ja toimii linkkinä henkilöstön ja johtoryhmän välillä.

Asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden asioita hoitaa jatkossa Risto ja Pauliina.

Alla johtoryhmän yhteystiedot, josta meidät tavoittaa. Lisäksi verkkosivujemme yhteystiedot- osiosta löytyy usean työntekijämme suorat työnumerot.

Joni lähettää terveisiä ja kiittää kaikkia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita menneistä vuosista ja toivoo, että yhteistyö jatkuu entistäkin parempana uuden osakeyhtiön kanssa.

Hän kertoo lähtevänsä luottavaisin mielin viettämään vapaavuotta, kun hommat jäävät hyviin ja osaaviin käsiin. Kun luotto on 100% johtoryhmään ja koko henkilöstöön, voi akkuja ladata kaikessa rauhassa.

Moni ehkä miettii, mitä Joni aikoo tehdä kun siirtyy viettämään vapaavuotta. Kalastaa ja metsästää, jos huvittaa. Matkustelee, jos korona sallii. Lataa akkuja.

Jonin puhelinnumeroon ja sähköpostiin otetut yhteydenotot tullaan siirtämään kesän alussa johtoryhmän puhelinnumeroihin ja sähköposteihin, tästä tiedotamme kuitenkin lähiaikoina vielä lisää.

Pidetäänhän pyörät pyörimässä ja jokaiselle tsemppiä COVID-19 poikkeustilanteen ympärille! 💛

-RPJPKangasniemen kirkkotyömaa on käynnistynyt

Työmaa-aluetta on rajattu teräsaidoin ja lippusiimoin. Pyydämme huomioimaan tämän hautausmaalla vieraillessa.

Alueella työskennellään näkyvästi mm. kaivuutöiden ja telinetöiden parissa, joten pyydämme jokaista noudattamaan opasteita, kun alueella liikutaan. Näin voimme mahdollistaa turvallisen liikkumisen niin hautausmaalla vierailijoille kuin myös alueella työskenteleville.

Oheisesta kartasta selviää työmaan aikana käytössä olevat sisäänkäynnit ja kulkusuunnat hautausmaalle.

Kangasniemen kirkkotyömaa

Hyvän mielen tapahtuma järjestettiin 6.4.2019


Suuret kiitokset kaikille tapahtumaan osallistuneille! Erityiskiitokset yhteistyökumppaneillemme.

Kuva RPJP vs. Kunta/ESSote -ottelusta.

Hyvän mielen tapahtuman Facebook-sivu