sidearea-image [vc_empty_space height="22px"] Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi a ultra. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae an sodales dolor. [vc_empty_space height="24px"] Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
+49 30 24041420
ouroffice@revolver.com
[vc_empty_space height="9px"]
Follow us

Asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyys

Toteutimme kevään 2021 aikana asiakastyytyväisyyskyselyä. Saimme paljon arvokasta palautetta, jonka avulla kehitämme toimintaamme entistäkin paremmaksi.

Lämmitti erittäin paljon mieltä, että vastaajista 93% tilaisi työn kauttamme. Positiivinen palaute asiakkailta ja tieto siitä, että asiakkaamme voisi tilata työn/tarjouksen kauttamme, motivoi jatkamaan ja kehittämään uutta ja parempaa.

Lisäksi asiakkaamme kokivat tulosten perusteella arvokkaaksi ammattitaitoisen työyhteisömme ja sujuvan asiakaspalvelun. Se, että puhutaan ”samaa kieltä” on ensiarvoisen tärkeää onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi. Ainahan ei tietenkään voi voittaa, mutta huonommista kokemuksista otetaan varmasti opiksi ja tehdään asiat jatkossa vielä paremmin.

Koko RPJP:n porukka kiittää kaikkia kyselyyn vastanneita ja kiitos, että olette valinneet meidät projektinne toteuttajaksi. 💛🖤

Ohessa muutama poiminta kyselyn ”sana vapaa” osion tuloksista.