sidearea-image [vc_empty_space height="22px"] Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi a ultra. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae an sodales dolor. [vc_empty_space height="24px"] Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
+49 30 24041420
ouroffice@revolver.com
[vc_empty_space height="9px"]
Follow us

TYKY-päivä

TYKY-päivä

Viime perjantaina, 30.11 vietimme yhdessä TYKY-päivää.

Tuo sana ”TYKY” on lyhenne työkykyä ylläpitävästä toiminnasta ja ylipäätään tyky-toiminnan tarkoitus meillä on yhdessä edistää ja tukea jokaisen työ- ja toimintakykyä sekä tukea ryhmähenkeä. Terve, hyvinvoiva ja ammattitaitoinen työporukka on tärkeä pohja laadukkaalle työlle.

Aloitimme TYKY-päivämme pelaten heti aamuun höntsäkiekkopelin toisiamme vastaan. Kiekkopelin jälkeen siirryttiin palaveeraamaan koko köörillä jo elettyä vuotta sekä suunniteltiin vähän mitä tuleman pitää.

Palaverin jälkeen pakattiin kimpsut ja kampsut ja lähdettiin sotimaan Vuojalahden metsiin. Lajinahan meillä oli värikuulasota.

Värikuulasota oli oikein onnistunut ja pahimmilta mustelmiltakin säilyttiin.

Värikuulasodan jälkeen lähdimme kohti Mikkeliä ja Ikioma-Areenaa. Ikiomalla meitä odotti aitiossa lämmin sauna. Saunan jälkeen päästiin aloittamaan varsinainen illanvietto nauttien hyvästä ruuasta ja juomasta työporukan ja paikalle saapuneiden ystävien kesken. Sekä tietysti illan kohokohtana Jukurit – Kalpa ottelu livenä aitiosta käsin.

Kiitos kaikille mukana olleille!